Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
velniuxs wrote:Keista pasirode gavus saskaita is Bitofix uz vasari. Visu pirma nepatinka tai jog saskaita gavau menesio gale, o ne pradzioje. o panagrinejus sumas ir sulyginus su sausio menesiu matau tik 2 skirtumus: salto vandens kubai uzrasyti iki paskutiniu dienu, t.y. duomenys nurasyti jau kovo gale, o ne pradzioje ir misriu siuksiu isvezimas kitokia suma, o visos kitos sumos lygiai tokios pacios kaip suasio menesi. Kazkaip man jau kyla itarimas, kad daro "copy-paste" daugiau nieko. Kaip pas kitus palyginus sumas sausio ir vasario ar vienodos?
sms2009 wrote:Vilniaus vandenys tinklalapyje aiškiai nurodyta, kad vandens pateikimas ir nuotekų šalinimas 4.15Lt/m3... kaip jums patinka sąskaitėlė ir administratoriaus skaičių tikslumas, centas ten, centas šen, mokėti ne jiems gi...
nežinau, jiems pakol nepasakai jie nieko nedaro....
beliko, kad nustotų dulkes bereikalo kolidoriuse keltų, nes sausas valymas nei reikalingas kaip toks, nei nenumatytas niekur ...

Baubinai wrote:Siandien teko duot raktus nuo skydines kazkokiai tai tikrintojai is RST (parode man oficialia birka/pazymejima). Tai nueme visus parodymus elektros C1 name ir pasake kas rasys gyventojams "laiskelius", jei uz elektra nesumoketa ilgiau, nei uz 1 menesi. Tiems, kurie nesusimokejo uz kokius puse metu, po 15 dienu atjungs elektra (is naujo pajungimas 300 Lt kainuoja), o visiems kitiems tipo perspejimus i pasto dezutes sudejo.![]()
Sake, kad labai dideles skolos siaip aplamai gyventoju RST ir tipo darbuotojams uz kelis menesius algos veluoja. Todel sugrieztinti mokejimo terminai ir imtasi tokiu priemoniu.
Silke_D1 wrote:Vėluoja ar ne tie atlyginimai, bet už paslaugas susimokėti reikia, bent jau kas kelis mėnesius...
tomasvilda_A3 wrote:vakar atejo saskaita is bitofix'o tik idomiai, kad nera salto vandens, tai yra 0 kubu? cia pas visus taip ar tik pas mane?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests