moteryte wrote:tai kad už vandeni 40 lt.
o tai kuri cia skiltis tiek kainuoja? silumos energija?
Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
moteryte wrote:tai kad už vandeni 40 lt.
moteryte wrote:šilumos energija 280lt. dar kazkoks sildymas visokie aptarnavimai ir gaunasi tokia grazi sumele.o jus normalias saskaitas gavot?
moteryte wrote:šilumos energija 280lt. dar kazkoks sildymas visokie aptarnavimai ir gaunasi tokia grazi sumele.o jus normalias saskaitas gavot?
moteryte wrote:tai va. buvau energijoj. pagyre, kad nerekiau, parode davikliu parodymus, viska nurase i tai, kad jie blogai veikia (cia ta prasme,kad saskaita uz viena menesi), net pazadejo, kad daugiau tokios nelogiskos saskaitos neateis.reik skubiai daviklius pasikeist.reziume: teks susimoket.
o kiti gal visai netikrinamoteryte wrote:silpna moteris esu-sumokejau.o skaitiklius tipo patys turim is luido pasiimt ir pasikeist.kad ja kur ta energija ir mano silpnuma...
moteryte wrote:silpna moteris esu-sumokejau.o skaitiklius tipo patys turim is luido pasiimt ir pasikeist.kad ja kur ta energija ir mano silpnuma...
Lina wrote:Norėjau pasiteirauti/paprašytiar būtina šildyti laiptines... ar tai nėra veltui leidimas bendrų pinigų, viskas išplaukia per duris ir į požeminę aikštelę
![]()
Pvz, taupymo sumetimais, vienam name Justuose specialiai keitė laiptinėje visus langus ir atjungė tuos visuuuus radiatorius, už kuriuos gi reik mokėti...
Lauksiu Jūsų pamąstymų šiuo klausimu
L O G I Š K A svarbiausia, tikrai ne pirmą kartą uždarau...Users browsing this forum: No registered users and 0 guests