oi kariausim Justai... oi kariausim...justas wrote:o aš norėčiau stiklintis. tik daryt stumdomus stiklus (ant bėgių), kad vasarą balkoną galima būtų visiškai atidaryti, o žiemą - uždaryt (sandaru nebus, bet bent jau dvuračio mano neapsnigs).
Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
oi kariausim Justai... oi kariausim...justas wrote:o aš norėčiau stiklintis. tik daryt stumdomus stiklus (ant bėgių), kad vasarą balkoną galima būtų visiškai atidaryti, o žiemą - uždaryt (sandaru nebus, bet bent jau dvuračio mano neapsnigs).
justas wrote:o aš norėčiau stiklintis. tik daryt stumdomus stiklus (ant bėgių), kad vasarą balkoną galima būtų visiškai atidaryti, o žiemą - uždaryt (sandaru nebus, bet bent jau dvuračio mano neapsnigs).
Silke_D1 wrote:oi kariausim Justai... oi kariausim...justas wrote:o aš norėčiau stiklintis. tik daryt stumdomus stiklus (ant bėgių), kad vasarą balkoną galima būtų visiškai atidaryti, o žiemą - uždaryt (sandaru nebus, bet bent jau dvuračio mano neapsnigs).![]()
![]()
![]()
Baubinai wrote:justas wrote:o aš norėčiau stiklintis. tik daryt stumdomus stiklus (ant bėgių), kad vasarą balkoną galima būtų visiškai atidaryti, o žiemą - uždaryt (sandaru nebus, bet bent jau dvuračio mano neapsnigs).
O mes matem Zirmunuose name, ten kur Luido notaras (jei kas buvo)-priesais notarus name padarytas balkonas su stumdomais stiklais. Is lauko puses labai graziai atrodo. Ir remai i akis nekrenta.
Cia, siap info...
Ši sąlyga galioja tuo atveju, kai įrodoma tokio sprendimo butinybė. Tuomet surenkama 50 proc. namo gyventojų parašų ir atliekami darbai. Vėliau sąmata dalinama ant visų namo gyventojų nepriklausomai jie pasisakė už ar prieš (įrašoma į kitas išlaidas). Dabar įrodyk, kad gudrus, kad balono stiklinimas yra būtinas bendrijos naudai, kaip pvz., stogo renovacija, šarvo durų montavimas laiptinėje ir pan.Moza B1 wrote:Sioje temoje buvo pasisakymu, kad jeigu dauguma nuspres stiklinti, tai ir stiklins.
Kaip supratau bandoma pasakyti, kad daugelis uz ir jei bus bendrija, tai uzteks 50 proc. +1 balsas ir istiklins ir tau ir man. Cia jeigu bus nuspresta, kad nenorint sugadinti bendro fasado vaizdo, reikia istiklinti visiems.

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests