Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1, Kinderis_A2
tomis wrote:Skambinausi ir as siandien susizinoti kiek priskaiciavo jie man, tai suma nelabai patiko man 289,03 (3 men. 188,97; 4 men. 106,06) uz 60,91 kv. m. Mergina telefonu sake kad saskaitos buvo issiustos mums laiku ir apie delspinigius nieko neminejo.

tomis wrote:Skambinausi ir as siandien susizinoti kiek priskaiciavo jie man, tai suma nelabai patiko man 289,03 (3 men. 188,97; 4 men. 106,06) uz 60,91 kv. m. Mergina telefonu sake kad saskaitos buvo issiustos mums laiku ir apie delspinigius nieko neminejo.
Agne_A2 wrote:tomis wrote:Skambinausi ir as siandien susizinoti kiek priskaiciavo jie man, tai suma nelabai patiko man 289,03 (3 men. 188,97; 4 men. 106,06) uz 60,91 kv. m. Mergina telefonu sake kad saskaitos buvo issiustos mums laiku ir apie delspinigius nieko neminejo.
Mes gavome sask. uz balandzio men 99.95 Lt, uz kova 0, tik neaisku ar sask uz buto sildyma ar laiptines, nes parasyta "Sildymas" ir tiek, jokiu detalizavimu. musu 60 kv.m. Tarp kitko pasitikrinkit kiek kv.m. jums uzrasyta, nes mums didesnis plotas paskaiciuotas, aisku centai, bet jei visa laik taip skaiciuos, suma susideda.

darlingkrbe wrote:Agne_A2 wrote:tomis wrote:Skambinausi ir as siandien susizinoti kiek priskaiciavo jie man, tai suma nelabai patiko man 289,03 (3 men. 188,97; 4 men. 106,06) uz 60,91 kv. m. Mergina telefonu sake kad saskaitos buvo issiustos mums laiku ir apie delspinigius nieko neminejo.
Mes gavome sask. uz balandzio men 99.95 Lt, uz kova 0, tik neaisku ar sask uz buto sildyma ar laiptines, nes parasyta "Sildymas" ir tiek, jokiu detalizavimu. musu 60 kv.m. Tarp kitko pasitikrinkit kiek kv.m. jums uzrasyta, nes mums didesnis plotas paskaiciuotas, aisku centai, bet jei visa laik taip skaiciuos, suma susideda.
O tai cia visiems paskaiciavo ar tik tiems, kas notarine turi pasirase?
Kur skambinti reikia?
darlingkrbe wrote: O tai cia visiems paskaiciavo ar tik tiems, kas notarine turi pasirase?
Kur skambinti reikia?

Marius_A1 wrote:tomis wrote:Skambinausi ir as siandien susizinoti kiek priskaiciavo jie man, tai suma nelabai patiko man 289,03 (3 men. 188,97; 4 men. 106,06) uz 60,91 kv. m. Mergina telefonu sake kad saskaitos buvo issiustos mums laiku ir apie delspinigius nieko neminejo.
Reikėjo paprašyt kad išdetalizuotų, dar linksmiau būtų pasidarę
Inga wrote:o cia jau geresne sumele, tai jei mano kvadratura 64 m2, tai kiek bus?
Andrius_A2 wrote:Inga wrote:o cia jau geresne sumele, tai jei mano kvadratura 64 m2, tai kiek bus?
Pas mane 63.75 kv. tai saskaita buvo uz balandi suma - 108 Lt
Andrius_A2 wrote:Inga wrote:o cia jau geresne sumele :shock: , tai jei mano kvadratura 64 m2, tai kiek bus?
Pas mane 63.75 kv. tai saskaita buvo uz balandi suma - 108 Lt
Slapia_D1 wrote:Tiesa, o del saskaitu dydzio, taigi prisiminkit, kad nevisiems namams buvo vienodai ilgai pajungtas sildymas. Pvz kiek prisimenu, kad B1 lygtai dar visa gruodi verke, kad pas juos nesildo, taigi tiketina, kad ir saskaitas gaus mazesnes.

Marius_A1 wrote:šiandien darkart į ve paskambinau. Jau šian kitaip šnekėjo. Tipo delspinigiai automatiškai yra skaičiuojami ir nieko konsultantai negali padaryt. Jei nenorim gauti delspinigių reikia kreiptis su pretenzija į antrą aptarnavimo skyrių.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests