Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Gedzoo wrote:Na tai nors ne vienas toks, nes tyliu nieka nesakau bijau prasiziot
Virginija wrote:Ar skaitėt Delfi str. "Statybininkams gresia licencijų atėmimas už broką"? Čia ir mūsų Linksmasis minimas. http://www.delfi.lt/news/economy/reales ... d=15234058
liniokas_C2 wrote:Gedzoo wrote:Na tai nors ne vienas toks, nes tyliu nieka nesakau bijau prasiziot
Ne vienas, ne vienasPas mane taip pat viskas normos ribose. Kas negerai buvo - jau pataisė, ramiai ir be skandalų
jolita wrote:pabandyk uzdaryti langus ir paziurek, nes kai as uzdarau, tai iskarto pareina kvapelis. Gal cia tik musu name
Aš asmeniškai jokių problemų dėl kvapų neturiu. Vos keletą kartų per visą laiką 4 aukšto kaimynas parūko vonioj, tai aišku, tada viskas pas mane, o šiaip ventiliacijaelv C1 wrote:nu nezinau ar pas mane su uosle blogai, ar koks velnias, bet pasalinius kvapus savo bute gal uzuodziau per visa laikotarpi kokius kelis kartus. tai ar del tiek cia ta panika keliat? ar pas ka nors is C1 yra problemu su vedinimu? ar cia tik kituose namuose tokios problemos? labiausiai girdimas D1

krista wrote:Aš tai visą laiką uostau kaimynų virtuvės kvapus. Kai tik jie ką nors kepa ar verda, viską jaučiuBe to, kai atšąla, vonioj ir tualete irgi baisingai pradeda šaltą orą pūsti į vidų
Moza B1 wrote:krista wrote:Aš tai visą laiką uostau kaimynų virtuvės kvapus. Kai tik jie ką nors kepa ar verda, viską jaučiuBe to, kai atšąla, vonioj ir tualete irgi baisingai pradeda šaltą orą pūsti į vidų
Pas mus susidaro skersvejis vonioj kai kazkur atidar langa ir tada salta vonioj, atrodo kaip pucia is ventiliatoriaus, bet manau cia ne pucia, o stipriai traukia ta salta ora, kuris iena i buta pro atidaryta langa. Pust tai pas mus negali, nes stovi atbulinis voztuvas.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests