Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
tamosukas_C2 wrote:ok, kabinkit greiciau,kuo ilgiau temsim,tuo daugaiu kainuos, gal is vis parasykit kas savo buto nr. atnesiu pinigus ir vsio.

Tomeez_C2 wrote:tamosukas_C2 wrote:ok, kabinkit greiciau,kuo ilgiau temsim,tuo daugaiu kainuos, gal is vis parasykit kas savo buto nr. atnesiu pinigus ir vsio.
Tai neaisku kiek jie kainuoja, is pradziu reikia viska issiaiskint, jei rasiu pigiai iskart nupirksiu visam namui, o po to paskaiciuosi ir ant visu butu, nors gal geriau nupirksiu 1 vnt ir ji isbandysiu po to parasysiu kaina jo isdalisnim ja ant gyventoju ir tada bus aisku po kiek rinkti

iti_B1 wrote:Man tai keista... Iš pradžių buvo daug skundų, kad šlampa sienos, šlampa palei grindis, holų sienos pūslėtos ir pan. Tai kažkaip man rodos, kad būtent dabar, kada pajungtas šildymas yra puiki galimybė namus išdžiovinti. Tai gal užtektų prisukti šildymą, kad labai nepleškintų, bet suvisam užsukt ar tikrai gera mintis?Kieno sąskaita čia sutaupysim? O laiptinių, holų sienos taip ir negaus šanso išdžiūti?
Nuomonė asmeninė.

iti_B1 wrote:Nu jeigu vienas vakare atsuks, o kitas naktį bėgs užsukt, o trečias vėl atsukt... ir taip daina be galo, tai kažkaip nesitiki, kad bus taika ir ramybė![]()
iti_B1 wrote:Aš nesakau, kad dabar per sienas vanduo teškaTiesiog anksčiau, na rudenį, sienose buvo daug drėgmės, žmonės nuomavosi drėgmės ištraukėjus ir pan. Ir tai darė tam, kad išdžiovinti sienas. Ne todėl, kad per jas teška, o todėl, kad jos iš esmės prisisunkę drėgmės. Tai vat dabar, esant šildymui tas sienas ir reik galutinai gerai išdžiovinti, kad namai būtų sausi, ne tik butų sienos, bet ir laiptinių, kad kuo ilgiau tie namai mums tarnautų.
Asmeninė nuomonė.

O dėl tų gana pigių reguliatorių už 5 ar 6 Lt tai gal reikėtų ir be apsaugos pabandyti, o gal nepavogs bent kelis mėnesius iti_B1 wrote:jei laiptines rakinamos normaliai bus, tai kas pavogs? savi tai gal neims, jei patys perka. ar as per daug naivi?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests