Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
SKI - C1 wrote:Skambinau sian i Vinita, tai sake kad iki NM tikrai ateis i Linksmaji, o del konkretaus laiko pasiule skambint po lapkricio 20 d., tada jau tikslaiu zinos kad bus galimybe irengt

sventesne_B1 wrote:... man draugai per ikurtuves "padare" antena, t.y. ikiso i TV sikna nokios pakroveja ... dabar megaujuosi 10 kanalu be jokiu problemu... nokia - connecting people.... tikiu, kad bet koks kitas pakrovejas su panasiu i antenos antgaliu taip pat sekmingai tiktu
...
Kinderis_A2 wrote:sventesne_B1 wrote:... man draugai per ikurtuves "padare" antena, t.y. ikiso i TV sikna nokios pakroveja ... dabar megaujuosi 10 kanalu be jokiu problemu... nokia - connecting people.... tikiu, kad bet koks kitas pakrovejas su panasiu i antenos antgaliu taip pat sekmingai tiktu
...
gerai ima pas tave turbutblin pas mane baisiai jau daug atspindizu
taip kad kisk ka tik nori, vistiek prastai rodo

Tomeez_C2 wrote:Kinderis_A2 wrote:sventesne_B1 wrote:... man draugai per ikurtuves "padare" antena, t.y. ikiso i TV sikna nokios pakroveja ... dabar megaujuosi 10 kanalu be jokiu problemu... nokia - connecting people.... tikiu, kad bet koks kitas pakrovejas su panasiu i antenos antgaliu taip pat sekmingai tiktu
...
Mes is topo cent. pirkom antena uz 40 Lt jei neklystu tipo su stiprintuvu, tai gan neblogai, rodo 1, penkta kanala, Tango, tv3, lnk, polonia, btv, LRT ir taip keleta ne itema, bet visvien jau pasiilgau discovery Mtv ir t.t greiciau ta vinita ateitu, kiek pamenu ji ten 18 ar 16 Lt i menesi kainuoja ir rodo iki 50 kanalu, nors gal siaip brangiau, nes nuomavomes pentcininkes buta, gal jei kokios nuolaidos buvo
Kinderis_A2 wrote:
elv C1 wrote:pas mane tai labai gerai su paprasta kambarine antena rodo visus Sventesnes isvardintus
sventesne_B1 wrote:elv C1 wrote:pas mane tai labai gerai su paprasta kambarine antena rodo visus Sventesnes isvardintus
... sventesne nieko nevardino...
Moza B1 wrote:Marius_A1 wrote:Inga wrote:tai kaip suprantu pakolkas musu linksmajame jokios kabelines nera?
Dar nėra, bet atrodo greit bus Vinita
O kodel cia taip atrodo? is kur info?

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests