Rima ir Valdas wrote:Prie mūsų tai kur![]()
Tipo už sienos, ar priešingoj pusėj
Uz sienos:)
jusu durys tiesiai, o kaireje, jei as teisingai cia viska isivaizduoju:)
Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
Rima ir Valdas wrote:Prie mūsų tai kur![]()
Tipo už sienos, ar priešingoj pusėj

Rima ir Valdas wrote:AndriusmB1 wrote:Rima ir Valdas wrote:AndriusmB1 wrote:Rima ir Valdas wrote:Negaliu atsakyti į šį klausimą, nes tikrai nežinau kas, tik girdėjau, kad kažkas iš mūsų gyventojų
tai labai saunu...lauksim rezultatu:)beje o kuriam aukste gyveni? korioj laiptinej?
3 aukštas, antra laiptinė
o nu as tai aukstu auksciau:) o gal dar ir po manim gyvenate? butas isejus is lifto kuris?
Išėjus iš lifto į dešinę pats paskutinis (kampinis), mes gyvenam žemiau iti
neste wrote:Jo as katik ten skambinau paklausiau jie sake kad Luidas tures sutvarkyti nes jie tokiu laiptiniu nepriims.
AndriusmB1 wrote:neste wrote:Jo as katik ten skambinau paklausiau jie sake kad Luidas tures sutvarkyti nes jie tokiu laiptiniu nepriims.
tai dziugu:) gal padarys padoriai:))

Rima ir Valdas wrote:AndriusmB1 wrote:neste wrote:Jo as katik ten skambinau paklausiau jie sake kad Luidas tures sutvarkyti nes jie tokiu laiptiniu nepriims.
tai dziugu:) gal padarys padoriai:))
Padoriai![]()
Rima ir Valdas wrote:Neįsižeisk, ne iš tavęs juokiuosi:!:
Tiki, kad Luidas gali ką nors gerai ir iki galo padaryti
elv C1 wrote:zinot nesuprantu kaip firmai taip gali nerupet geras vardasman atrodo jie giliai padeje ant to musu kvartalo ir jokio stengimosi is ju puses nesimato. jus man paaiskinkit kaip ta pati firma gali daryt gedimino prospekta ir pakankamai padoriai
o pas mus net elementorisku laiptiniu nesugeba padaryt kaip reikia
elv C1 wrote:zinot nesuprantu kaip firmai taip gali nerupet geras vardasman atrodo jie giliai padeje ant to musu kvartalo ir jokio stengimosi is ju puses nesimato. jus man paaiskinkit kaip ta pati firma gali daryt gedimino prospekta ir pakankamai padoriai
AndriusmB1 wrote:elv C1 wrote:zinot nesuprantu kaip firmai taip gali nerupet geras vardasman atrodo jie giliai padeje ant to musu kvartalo ir jokio stengimosi is ju puses nesimato. jus man paaiskinkit kaip ta pati firma gali daryt gedimino prospekta ir pakankamai padoriai
nesuprantu ir as... ir kaip tokie luzeriai laimi tokius konkursus.. gal cia tik linksmaji toki leva padare...o dar yra kur nors ju patatytu namu kazin?
Rima ir Valdas wrote:AndriusmB1 wrote:elv C1 wrote:zinot nesuprantu kaip firmai taip gali nerupet geras vardasman atrodo jie giliai padeje ant to musu kvartalo ir jokio stengimosi is ju puses nesimato. jus man paaiskinkit kaip ta pati firma gali daryt gedimino prospekta ir pakankamai padoriai
nesuprantu ir as... ir kaip tokie luzeriai laimi tokius konkursus.. gal cia tik linksmaji toki leva padare...o dar yra kur nors ju patatytu namu kazin?
tai jų pirmieji namai

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests