Moderators: Agne_A2, Anoila, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2, Bronius, Mistika_D1
nu jo...apie tai buvau uzmirsusAlius (Messyman) wrote:Na lifta pajugns gal greitai, bet! nebus tau juo baisu vazinetis? Zinant is praktikos kad ka Luidas pajungia tas gerai neveikia, yra tikimybe uzstrigti tarp 3 ir 4 aukstu...
pas mus taip pat nesamone su sildymu...tai kad maziau moket prisukom..vis vien nedaug sildo...o bajeris kai atnese mums is luido antra dregmes surinkeja,tai pasirodo ir tas neveikia...tai pagalvojau ar pas juos kada nors is vis kas nors veikia?Evelina wrote:Man su karstu vandeniu kaip ir viskas okBet va sildymo,tai as neperprantu
Viska nuorinom,bet tai sildo,tai nesildo.
jurgita wrote:pas mus taip pat nesamone su sildymu...tai kad maziau moket prisukom..vis vien nedaug sildo...o bajeris kai atnese mums is luido antra dregmes surinkeja,tai pasirodo ir tas neveikia...tai pagalvojau ar pas juos kada nors is vis kas nors veikia?Evelina wrote:Man su karstu vandeniu kaip ir viskas okBet va sildymo,tai as neperprantu
neblogai,ka?pas mane tai sake siand,ateis pakalbet...bet netikiu...as tai db.nesivarginu,skambinu tiesiai techninio direktoriaus pavaduotojui virginijui baleisai ir sakau kad su manim nieks nekalba...tai jis visada lb.jautriai sureguoja,gal del tos avarijos nzn..Mergike wrote:jurgita wrote:pas mus taip pat nesamone su sildymu...tai kad maziau moket prisukom..vis vien nedaug sildo...o bajeris kai atnese mums is luido antra dregmes surinkeja,tai pasirodo ir tas neveikia...tai pagalvojau ar pas juos kada nors is vis kas nors veikia?Evelina wrote:Man su karstu vandeniu kaip ir viskas okBet va sildymo,tai as neperprantu
pas mane vakar turejo atnest dregmes surinkeja, atsiprasiau is darbo, pralaukiau 1,5 val ir niekas neatejo, o udra male male suda atsiprasant telefonu, kol galiausiai ragelio nebekele.
jurgita wrote:neblogai,ka?pas mane tai sake siand,ateis pakalbet...bet netikiu...as tai db.nesivarginu,skambinu tiesiai techninio direktoriaus pavaduotojui virginijui baleisai ir sakau kad su manim nieks nekalba...tai jis visada lb.jautriai sureguoja,gal del tos avarijos nzn..Mergike wrote:jurgita wrote:pas mus taip pat nesamone su sildymu...tai kad maziau moket prisukom..vis vien nedaug sildo...o bajeris kai atnese mums is luido antra dregmes surinkeja,tai pasirodo ir tas neveikia...tai pagalvojau ar pas juos kada nors is vis kas nors veikia?Evelina wrote:Man su karstu vandeniu kaip ir viskas okBet va sildymo,tai as neperprantu
pas mane vakar turejo atnest dregmes surinkeja, atsiprasiau is darbo, pralaukiau 1,5 val ir niekas neatejo, o udra male male suda atsiprasant telefonu, kol galiausiai ragelio nebekele.
jurgita wrote:[tai kad udra tik pazada ir vis tiek neivykdo...pazadejo drekintuva,atnese,sugedes...vel savaite laukt...pazadejo pats ateit apziuret pakalbet del zalos...nera ne kvapo...tai ka taip ir tempsim...lauksim savaite po savaites...mums gi gyvent reikia...kada viskas isdzius...gi smirda,pilna dregmes,o mes su lelium uostom ta smarve kasdien...ir laukiam...kol kazkam ateis gera diena...
jurgita wrote:yra brangioji,yra...ir rakciukus pasiimk pas aurelija....o cia su tais potvyniais tai dar manau ne galas bent jau darbininkai taip sake...is vis kuo toliau tuo blogiau darosi tuose butuose...dregme renkam kibirais o jos vis nemazeja...jau sienos supelyjo,sekcija,virtuves baldai...nzn.ka ir bedaryt...viskas smirda...gal patars kas nors ka nors...gal butas per sandarus,nzn...sildom nuolat o ta dregme neiseina niekur...is vis nera oro cirkuliacijos...kaip pas kitus?
kur tie voztuvai turi but sudeti?vonioj yra ventiliatorius,kuris vos ka ten betraukia,o virtuvej yra 2 skyles,is kuriu viena panaudojom gartraukiui o kita kaip suprantu ventiliacija...tomasvilda_A3 wrote:jurgita wrote:yra brangioji,yra...ir rakciukus pasiimk pas aurelija....o cia su tais potvyniais tai dar manau ne galas bent jau darbininkai taip sake...is vis kuo toliau tuo blogiau darosi tuose butuose...dregme renkam kibirais o jos vis nemazeja...jau sienos supelyjo,sekcija,virtuves baldai...nzn.ka ir bedaryt...viskas smirda...gal patars kas nors ka nors...gal butas per sandarus,nzn...sildom nuolat o ta dregme neiseina niekur...is vis nera oro cirkuliacijos...kaip pas kitus?
o pas jus atbuliniai voztuvai sudeti? jei taip tada ventiliatoriai ant tu angu sudeti? jei taip, jie ijungti?
jurgita wrote:kur tie voztuvai turi but sudeti?vonioj yra ventiliatorius,kuris vos ka ten betraukia,o virtuvej yra 2 skyles,is kuriu viena panaudojom gartraukiui o kita kaip suprantu ventiliacija...tomasvilda_A3 wrote:jurgita wrote:yra brangioji,yra...ir rakciukus pasiimk pas aurelija....o cia su tais potvyniais tai dar manau ne galas bent jau darbininkai taip sake...is vis kuo toliau tuo blogiau darosi tuose butuose...dregme renkam kibirais o jos vis nemazeja...jau sienos supelyjo,sekcija,virtuves baldai...nzn.ka ir bedaryt...viskas smirda...gal patars kas nors ka nors...gal butas per sandarus,nzn...sildom nuolat o ta dregme neiseina niekur...is vis nera oro cirkuliacijos...kaip pas kitus?
o pas jus atbuliniai voztuvai sudeti? jei taip tada ventiliatoriai ant tu angu sudeti? jei taip, jie ijungti?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests