justas wrote:
o kaip man patikrint?
Tai kad nelabai jau ir patikrinsi
Gal kiti turi kokiu minciu ?
Moderators: Anoila, Agne_A2, Vidma_C2, Silke_D1, T-K-D_C2

justas wrote:Jurcikas_D1 wrote:Nezinau kas ten per turbinas jie pastate, bet jau kokias 3 dienas as savo bute sedet negaliu del smarves, ventiliatorius uzdarytas, tai ta smarve su oru nerealiai pucia per galogenus net
D1 tai kažkokia juoda "Linksmojo" skylė, jaučiu.
Vakar vos parsitempiau namo ir virtau miegot, bet savaitgalis buvo klaikus.
Vonioj smirdėjo arba rūkalais, arba česnakais, o jei įjungdavau ventiliaciją, tai pūsdavo tą smarvę į virtuvę per gartraukį.
O šįryt acetonu visas butas prasmirdo.
Slapia's_D1 wrote:Tikrai musu name dar nesutvarkyta, vakar is gartraukio irgi smirdejo
Jurcikas_D1 wrote:Slapia's_D1 wrote:Tikrai musu name dar nesutvarkyta, vakar is gartraukio irgi smirdejo
o as sian ryte net prisimeniau tuos tarybinius tualetus miesto centrebaisu baisu, nebutu gipso, isvis uzdengciau ta vintiliacija
Žiūrint kaip mes suvokiame "ventiliacijos gaubtus". Turi ir D1.Baubinai wrote:jolita wrote:o tai kas nors zino, ar D1 name ventiliacija tvarkė ar ne. Nes pas mane tai viskas po senovei ir smirda ir puciaGal kas nors zino, gal mes dar eileje stovim?
Ant visu namu apart D1 ant stogu is tolo matosi ventiliacijos gauptai.
Silke_D1 wrote:Žiūrint kaip mes suvokiame "ventiliacijos gaubtus". Turi ir D1.Baubinai wrote:jolita wrote:o tai kas nors zino, ar D1 name ventiliacija tvarkė ar ne. Nes pas mane tai viskas po senovei ir smirda ir puciaGal kas nors zino, gal mes dar eileje stovim?

Silke_D1 wrote:Žiūrint kaip mes suvokiame "ventiliacijos gaubtus". Turi ir D1.Baubinai wrote:jolita wrote:o tai kas nors zino, ar D1 name ventiliacija tvarkė ar ne. Nes pas mane tai viskas po senovei ir smirda ir puciaGal kas nors zino, gal mes dar eileje stovim?

ciova wrote:Noriu pasiteirauti ar esate sudeje atbulinius voztuvus, ar ir per juos cia taip kvapai skverbiasi???
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests